30 april 2012

Hoezo ongewenste intimiteiten?

Zolang deze beeldtaal in de media niet wordt VERBODEN, heeft alle verontwaardiging over mannen met losse handjes iets naïefs. Alle moedige outings, alle terechte en begrijpelijke woede over de Pollekes en de Jos Gysens van deze wereld: Kurieren am Symptom

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Niet mee eens. Ik denk niet dat seksueel expliciete reclame ertoe leidt dat mensen elkaar ongevraagd gaan betasten. De meeste mannen kunnen heus wel het onderscheid maken tussen een meisje dat vrijwillig met haar kont draait om lingerie aan te prijzen, en hun vrouwelijke collega die geen zin heeft om bepoteld te worden. Aanranding bestond ook al voor er oversekste reclame was. Waarmee ik die niet wil goedkeuren, maar ik ben het zo beu dat als een of andere onopgevoede macho een meisje zonder haar toestemming betast, iedereen dan meteen roept dat het de schuld is van de media. Neen, het is die man zijn schuld, punt uit. Je betast niemand zonder toelating.

Rebecca holsen zei

We bieden leningen aan alle eerlijke personen voor de noodzaak om verschillende projecten uit te voeren (waaronder de aankoop van appartementen, autoverkoop, investeringsleningen, schuldaflossing, huurbetaling of andere personeelskosten).

E-mail: info@creditfinance-bank.com
E-mail: Rolandgadner@outlook.de
WhatsApp-nummer: +33784505888
Website: www.creditfinance-bank.com